Back To Top

Andrada Ionescu.

Junior digital strategist

Andrada e unul dintre cei mai tineri membri ai echipei noastre însă lucrează cu determinarea și pasiunea a 10 seniori. Ne-a câștigat inimile cu energia și optimismul ei. Apoi, le-a câștigat și pe ale clienților cu al ei perfecționism și skill-uri de planificare. Andrada e acel Digital Strategist pe care orice client și coleg îl va iubi.

Digital Strategist

Hey! Sunt Andrada și sunt Digital Strategist. Cea mai mare provocare dar și lucrul pe care îl iubesc la munca mea e identificarea acelui ceva care îți va face brandul să strălucească și mai tare. Jonglez cu brief-uri, deadline-uri și research și mă simt direct responsabilă de fericirea colegilor mei.

După o perioadă de freelancing, două veri petrecute în SUA cu Work and Travel și un masterat în UK, Andrada a venit în echipa Minio pentru cea mai mare aventură a vieții ei: lucrul alături de noi. Pentru ea, este primul job “real”. Pentru noi, a fost dragoste la prima vedere.
Când nu e la birou să creeze strategii puternice pentru clienții ei, Andrada citește sau călătorește. Câteodată în același timp. Iar dacă nu face asta, e probabil undeva în lume, împărțind bucurie și îmbrățișări, la fel cum face la birou cu fiecare dintre noi.

Client service 00%

Înțelegerea brief-ului 00%

Skill-uri de comunicare 00%

Pozitivitate 00%