Back To Top

Cosmina Chelariu.

Junior copywriter

Cosmina crede în minimalism iar asta o face un copywriter grozav: folosește numărul suficient de cuvinte pentru a scrie texte minunate.

În calitate de copywriter, lucrează pentru foarte mulți clienți și trebuie să facă mult research însă e destul de ușor de făcut când ești la fel de creativ precum Cosmina.

Copywriter

Hey, sunt Cosmina și locul meu de joacă preferat e tastatura! Iubesc diversitatea de branduri pentru care lucrez și cred că unul dintre cele mai importante lucruri care mă ajută la job e gândirea mea analitică și creativă. Lasă-mă să aleg ce le spun clienților tăi!

Jobul meu e un hobby, o poți auzi des pe Cosmina. Când îi citești textele, poți simți pasiunea și efortul depus. E una dintre cele mai amuzante persoane din agenție și are mereu zâmbetul pe buze. Ce iubim cel mai mult la Cosmina e faptul că inspirația e vine din citit, alături de celelalte două muze ale sale: social media și pop culture. Așa că îți va fi greu să o prinzi într-un moment în care nu are inspirație.
Hobby-urile ei includ filmulețele cu mopși (pe bune, cine nu iubește mopșii?), cărțile, somnul și cele mai stylish cafenele din București.
Câțiva dintre clienții pentru care lucrează:
Durex, Vanish, Scholl, Dettol, Mondelez, Salatini, Rowenta, Sun Plaza, JYSK, Jacobs, Westgate.

Creative Writing 00%

Gândire analitică 00%

Evaluarea cafelei 00%

Umor 00%