Back To Top

Diana Cobzaru.

Junior creative strategist

Tânără și deja gata să pună la cale strategii creative pentru business-ul tău – aceasta este Diana, noul nostru Junior Creative Strategist. Deși face parte din echipa Minio de puțin timp, a prins rapid ce înseamnă să structurezi o strategie de comunicare, iar acum aduce plusul de inspirație de care avem cu toții nevoie în soluționarea creativă a brief-urilor.

Junior creative strategist

Bună! Eu sunt Diana, acel Junior Creative Strategist care îți poate oferi soluții de „oameni mari”, chiar dacă sunt încă la început. Când primesc un brief, îl studiez atentă, apoi intru într-un proces de research și brainstorming până găsesc ideile care se potrivesc cel mai bine.

Diana a studiat publicitate la UBB Cluj-Napoca, însă nu doar de acolo provine creativitatea. Cu o pasiune pentru teatru începută în liceu și un simț vizual exersat în design de interior, Diana are capacitatea de a combina informația analitică cu inspirația creativă în proiectele ei. Ce rezultă acest mix? Un up-and-coming Creative Strategist, capabil să gândească o strategie complexă de la soluționarea brief-ului la execuție creativă. Deși nouă în echipa Minio, Diana nu se află la primul contact cu publicitatea. A absolvit Alternative School for Creative Thinking și Școala ADC*RO și a participat la Festivalul European de Publicitate Eurobest.
Câțiva dintre clienții pentru care a lucrat: Kellogg’s, Podravka (Lino Lada & Eva), Viper, Fuchs, Floriol, Aptamil, Brand Minds.

Skill-uri de prezentare 00%

Pasiune pentru digital 00%

Curiozitate pentru noile trenduri 00%

Good vibes 00%