Back To Top

Teodora Mihale.

Account executive

Teodora este cel mai tânăr Account, dar pasiunea și curiozitatea ei o ajută să fie la curent cu noile trenduri din publicitate.

Inspirația ei vine de la persoanele din jurul său și suntem întotdeauna mândri de treaba pe care o face de când a devenit parte din echipa noastră!

Account executive

Bună! Eu sunt Teodora și cea mai mare credință de-ale mele este că publicitatea poate într-adevăr să schimbe lumea. De ce? Pentru că găsești întotdeauna moduri de a gândi neconvențional și de a fi creativ. Deci, dacă vrei să schimbi lumea alături de mine, doar trimite-mi brief-ul!

După trei ani de organizat și administrat evenimente, Teodora a decis să accepte provocarea de a administra clienți. Este excepțională la asta, dezvoltându-și gândirea critică și calitățile organizatorice. Una dintre marile ei pasiuni este scrisul, ceea ce înseamă că mailurile pe care le vei primi de la ea vor fi scrise ca la carte.
Teodora iubește să citească și atunci când nu citește cărți și articole, citește consumatorii clienților ca pe niște cărți deschise, pentru a fi sigură că se ridică la nivelul așteptărilor. Pasiunea ei pentru călătorit nu o lasă să rămână locului, deci atunci când nu o găsiți la birou, probabil se delectează cu peisaje care-ți taie respirația.
Câțiva dintre clienții pentru care a lucrat: JDE, Mondelez, Perrigo (fost Omega Pharma), L’Oreal, Sun Plaza, BAT.

Empatie 00%

Planificarea acțiunii 00%

Receptivitate 00%

Entuziasm 00%